πολιτικη επιστροφων

πολιτικη επιστροφων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου . Το κατάστημα μας δεν διαθέτει πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Σημειώστε πως οι επιστροφές ορίζονται ώς εκ νέου αποστολή και  επιβαρύνουν τον αγοραστή με 3,00 ευρώ για την Ελλάδα (9,99 ευρώ για την Κύπρο) , ωστόσο η αλλαγή γίνεται απευθείας στον κούριερ δεν χρειάζεται να κάνετε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Το πιστωτικά υπόλοιπα αλλαγών,δεν μπορούν να συμψηφιστούν με τα μεταφορικά έξοδα καθώς οι αποστολές αποτελούν διαφορετική υπηρεσία .

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα  από χώρες εκτός Ε.Ε.

Το FITMEUP  BOUTIQUE διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ Το πιστωτικό υπόλοιπο πιστώνεται στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Για να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Για την «Αίτηση Επιστροφής», στείλτε μας email στο info@fitmeup.gr σχετικά με τον νέο προϊόν που έχετε επιλέξει ή ενημερώστε μας για το πιστωτικό υπόλοιπο. Στην περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν, μας στέλνετε το link  ή  φωτογραφία και προχωράμε στην αλλαγή . Κατά την παράδοση του προϊόντος παραδίδετε το δέμα που είναι προς αλλαγή στον Κούριερ, μεταφορικά έξοδα 3,00 ευρώ (καθώς και την διαφορά αν προκύπτει από προϊόν σε προϊόν) . Παραλαμβάνετε το νέο προϊόν την ιδια στιγμή χωρίς να μεταβείτε σε κατάστημα Κούριερ .καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 6945313645 Δευτέρα εώς Παρασκευή 10.00 πμ. – 6.00 μμ.

Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email ή γραπτό μήνυμα επιβεβαίωσης του αίτημάτος σας καθώς και οδηγίες για το πως να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.

Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα λάβετε ένα email για την επιβεβαίωση της αλλαγής σας, του πιστωτικού υπολοίπου.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Shop
0 items Cart
0 Wishlist
My account
[]
×