ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – AMEX – DINERS. Το AESTHET δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.

 

PAYPAL

Το FITMEUP δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμούς και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται απο το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: Eθνική Τράπεζα
IBAN: GR9201101620000016200447098
Δικαιούχος: IOANNIDOU EVMORFIA VALENTINOS

(!) Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί email (info@fitmeup.gr). Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Το ποσό που εισπράτεται στον λογαριασμό του FITMEUP BOUTIQUE θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

 

Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. 

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Shop
0 items Cart
0 Wishlist
My account
[]
×